Onze honden

StormChaser Special Forces

Omdat Thungani en Timmiq al op leeftijd zijn, gaan we op zoek naar een nieuwe aanwinst, die goed in ons gezin past. In overleg met de fokker Rita Liebrand komt zo Tirsa bij ons. Wat een heerlijke relaxte dame! Zeker van zichzelf, maar op een fijne manier. Ontzettend gericht op mensen en kinderen, waardoor ook Tim en Tessa alles van haar gedaan krijgen. Een hondje om trots op te zijn! 
Op de show doet ze het ook top. Ze wordt zelfs 2x achter elkaar Beste Teef op de AMCNclubmatch.
Hopelijk mag zij in 2024 mama worden!

Orion Star Stormyth

In 2021 komt er via Facebook een bericht langs, waar Petra kriebels in de buik van krijgt. 
Er zijn puppen geboren bij Katherina Scheurlerovauit Tjechie, uit een combinatie van 2 prachtige honden. Na lang wikken en wegen komt zo Tala bij ons wonen.  Samen met Tirsa vormen ze een stabiele roedel, die prachtig in ons gezin past.  Tala is een mooie hond, die graag bij je op schoot knuffelt. Ze is graag met de baasjes op pad, maar wel het liefst ook met Tirsa erbij.

Gone but not forgotten Voor altijd in ons hart

Tundarums First Legend of Chanuk

Petra wil eigenlijk geen hond, maar eenmaal aangestoken door het malamute-virus komt Chanuk bij haar in huis. Een heerlijk actieve hond, waar Petra als beginneling veel van leert.

Kinucha's Amity Trischa

Trisha heeft een speciaal plekje in het hart van Petra, want ze is bij haar in huis geboren. 
Het is een hondje met heel veel will-to-please, is een ontzettend lieve hond en woont haar hele leven bij Els en Loe, de ouders van Petra. 
Trisha krijgt 1 nest puppen, die allemaal ontzettend open hondjes zijn met heel veel wil-to-please.

Kinucha's Amity be my Balade Kiyara

Kiyara is ook een dochter van Chanuk, uit het tweede nest. Ze is een dondersteen, die een duidelijke eigen willetje heeft. We hebben dan ook veel met haar te stellen. Ze is een actieve hond, wil altijd het laatste woord hebben en haar zin krijgen. Andere honden vindt ze niet zo leuk, maar gelukkig gaat het in de roedel wel goed.

multi kamp
Kuyanna Cayuga of Alyeshka Anoké

Er zijn honden die je hart veroveren. Zo een hond was Cayuga, eentje uit duizenden. Cayuga is gefokt door Carina Wijnen. Samen hebben we vele shows gewonnen, zijn op veel reizen geweest en konden met elkaar lezen en schrijven. 
Cayuga is mama geworden van 2 nesten, mooie puppen met prachtige karakters.

Kinucha's Amity Nika Alki Thungani

Thungani  is bij ons geboren, dochter van Cayuga. Ze was onze knuffelbeer, altijd in voor iets leuks.  Een heerlijke dame, met een ontzettend leuk karakter. Thungani heeft bij ons tot op haar oude dag mogen genieten van vele knuffels. 
Onze kinderen Tim en Tessa zijn samen met haar opgegroeid.  

kamp. Kinucha's Amity Thunderball

Toen Cayuga haar tweede nest kreeg, waren er 2 reuen waar we verliefd op werden. Tja en toen besloten we om er een te houden: ons manneke Timmiq!! Een spring in het veld, actief van brein tot botten, zeer veel powerrrr en ontzettend lief. 
We hebben ontzettend genoten van al onze ritjes voor de step en slee, want dat deed hij het liefst. Met hem wandelen was een grote uitdaging. Op zijn oude dag won hij nog de AMCNclubmatch.
We mochten van hem genieten tot en met zijn 14e verjaardag.